Felszereléseink - Születésnapi Buli

Felszereléseink

Mind a kettő zseniális. Válaszd ki melyik illik hozzád!

ÁDÁM, lvl 4 százados, játékmester

Laser Force VIP rendszer
Laser Force lézerharcA Laser Force VIP rendszer a galaxis legfejlettebb lézerharc rendszere! Aggodalomra semmi ok, a gyerekeknek megtanítunk mindent a játékról mielőtt belépnek az arénába, hogy mindenki lézerharc nagymester lehessen. Minden játékost egy mellényel és egy puskával látunk el. A feladat minél több pont gyűjtése az ellenfelek kilövésével.
Mindegyik felszerelésnek 5 találati zónája van: a mellény eleje, hátulja a két váll és a puska. Amint egy ellenfél feltűnik, a játékos azonnal lelőheti, vagy ki is várhatja a befogó hangot, hogy bizonyos speciális lövésmódokat is tudjon használni.
Ha a gyerekek több ellenfelet is el tudnak találni  zsinórban, gyorstüzelő bónuszt kapnak amivel folyamatosan lehet lőni 
Figyelem! A magasabb szintű játékosoknak roppantul oda kell figyelni, hiszen a saját csapattársainkat is le lehet lőni ami pontlevonással jár!
 
A VIP születésnap esetében a csomag részeként törzskártyákat kapnak a gyerekek, melyekkel egyéb bónuszok, kihívások, illetve a szintlépés lehetősége is elérhető lesz.
Amikor eltalálnak egy játékost, egy kis időre deaktiválódik és nem tud lőni. A legtöbb játékmódban a gyerekek végtelen élettel rendelkeznek így pár másodperc elteltével újra lehet folytathatni a játékot. A játékmester minden játékmód elött részletesen elmagyarázza a szabályokat így mindenki felkészülten véghat bele a csatába.
Most pedig pár szó az aréna specialitásairól. Az pályán belül különböző interaktív bázisok vannak kihelyezve:
 • Néhány bázis kilövése plusz pontot ad,
 • néhány bázis bónusz képeségekkel ruház fel
 • és megint más bázisok még menőbb dolgokat is tudnak majd.
 • Gyakran ezeknek a bázisoknak a kilövése vagy ki nem lövése dönti el a küldetés végkimenetelét.
 • A bázisok hasonlóan néznek ki mint a mellények elején található egység.
 • Egy bázis kilövéséhez háromszor egymás után kell eltalálni zsinórban! 
Lézerharc eredmények
A küldetés végeztével a kihelyezett TV-ken lehet tudják megnézni a kis harcosok a saját és társaik által elért eredményeket. A szülők a játék közben is látják a meccs állását, hiszen az eredményeket on-line valós időben kijelezzük!
 
kihelyezett monitornál a törzskártya beolvasásával lehet megnézni, ki-milyen kihívásokat teljesített és éppen milyen szintet ért el a menetek alatt.
Tulajdonságok:

Ismerd meg a legfejlettebb techonlógiával rendelkező lézerharc rendszert:

 • A felszerelés a beépített számítógép segítségével folyamatosan tájékoztatja a játékost a csata alakulásáról, jelzi a szintlépést vagy ha a kitüntetések megszerzését
 • Tippeket ad ha a játékos szorult helyzetbe került és jelzi, hogy szinthez képest milyen speciális tulajdonságok állnak rendelkezésre.

PRO TIPP: Simon mondja: 3-as szinttől a saját csapattársakat is le tudod lőni. Figyelj!

GERGŐ lvl 5 Űrlord, játékmester

Nehézség:
  – 

PRO TIPP: a színek harca a legkirályabb. Ne hagyd ki! Mondjuk a kilövősben sincs apának esélye.

MÁRK lvl 4 százados, kid gamer, sportoló. (9 éves)

10 évig versenyszerűen paintballoztam. Majd egy barátommal megalapítottuk a Laser Fore Arénát 2010-ben. Ez a rendszer a régi érzést hozta vissza. Az azért nem semmi…

Viktor, lvl 6 Lézerharc Nagymester, tulajdonos
Intager lézerharc rendszer

Laser Force lézerharc intager

Az Intager kft. piacvezető lasertag (lézerharc, lézer játék) felszereléseket gyártó cég. Jelentős tudással és tapasztalattal rendelkeznek a beltéri és kültéri lézerharc üzletágban. 2008 óta világszerte több mint 500 vállalkozást láttak el lasertag rendszerekkel, amely vállalkozások játékosok millióit játszatták nagy sikerrel. Mi magunk 2010 óta használjuk az Intager felszereléseit budapesti és debreceni pályáinkon is. Összesen 100 Intager Raptor 2 felszerelés teljesít nálunk szolgálatot és szerez örömet a gyerekeknek hétről hétre. A két rendszerünk sokban különbözik egymástól de a leglátványosabb különbség természetesen a kialakítás. Az Intageres rendszer egy fejpántból és egy puskából áll amelyek rádiós csatornákon kommunikálnak egymással. Az Intager rendszer nagy slágere a választható szerepek konfigurálása. Itt lehetsz gránátos katona, orvos, támogató vagy mesterlövész. Ez a rendszer nem teljesen online de a körök végén ugyan úgy megnézhetjük statisztikáinkat, eredményeinket. Ezeket kollégáink emailben el is küldik a játékosoknak. A játékot itt is speciális eszközök teszik izgalmasabbá a pályán mint pl a “Medic Box” aminek segítségével a játékosok visszatölthetik életeiket bizonyos játékmódokban. A rendszer itt is teljesen rugalmas a szabályok teljes mértékben állíthatók. Minden Intager Raprot 2-s felszerelést “red dottal” látunk el, hogy a célzés és a találati pontosság még jobb legyen. A felszerelés másik nagy előnye, hogy kültören és beltéren is egyaránt használható, pillanatok alatt kitelepíthető bárhová.

 
Tulajdonságok:

Laser Force lézerharc intager

 • Lőtáv: 150 méter
 • Működés: infra tartományú sugár
 • Korlátlan konfiguráció
Szerepek

Laser Force katona

Elsődleges tüzelési mód:

Sima lövés

Másodlagos tüzelési mód:

Gránátvető

Életek száma:

30

Tárak száma:

30 db

 

Karakter nehézsége:

PRO TIPP: A mesterlövészt csak rutinos lézerharcosoknak ajánlom. Bár erős karakter de nehéz hatékonyan használni.

ZOLI lvl 5 Űrlord, játékmester